24/7 bereikbaar

+32 2 648 99 55
Mijn favorieten (0) Recent bezocht
  1. Home
  2. Klantenservice
  3. Verzekeringen

Verzekeringen

Wij zijn ervan overtuigd dat u altijd goede herinneringen moet overhouden aan uw vakantie. Daarom is het raadzaam om verzekeringen bij te boeken. Bij uw boeking kan u een ERV annuleringsverzekering en reisverzekering afsluiten.

Uw dekking voor uw reis: ERV annuleringsverzekering

U kan ervoor kiezen een annuleringsverzekering af te sluiten. Het eigen risico per schadegeval bedraagt 20% van de vergoedbare schade. Voor meer details bekijk de algemene voorwaarden van de ERV annuleringsverzekering

Uw dekking tijdens uw reis: ERV reisverzekering

Haal het beste uit uw reisverzekering

  • Terugbetaling van ongebruikte reisdiensten en bijkomstige terugkeerkosten bij annulering
  • Terugbetaling voor medische kosten wereldwijd
  • Terugbetaling van zoek- en reddingskosten evenals revalidatiekosten
  • Organisatie en Terugbetaling van ziekenwagen en bagage transport
  • bagage verzekering

Wij raden aan dat u de ERV reisverzekering af te sluiten, zodat u profiteert van de 2e extra dekking en diensten. Voor meer details bekijk de Algemene voorwaarden van de ERV reisverzekering.

Boeking

De ERV annuleringsverzekering en de ERV reisverzekering kunnen worden toegevoegd aan uw boeking tijdens het boekingsproces. Als u uw vakantiehuis of appartement al heeft geboekt, dan kunt u vervolgens uw ERV reisverzekering boeken tot de dag van aankomst door te bellen naar ons callcenter op 02 648 99 55.

Claim documenten

Bij verlies kan er een claim worden gemaakt door het invullen van een van de volgende relevante formulieren:

  

     

Grootste aanbod gecontroleerde woningen Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats

Elke woning wordt voor uw aankomst gecontroleerd om u een zo goed mogelijk verblijf te garanderen.

Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn Maak het beste van uw vakantie

De sleuteloverdracht wordt geregeld door ons behulpzame personeel die 24/7 online of ter plaatse beschikbaar zijn voor al uw vragen.

Vakantiehuizen specialist sinds 1965 Zwitserse kwaliteit & zekerheid

Interhome heeft vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Onze klanten waarderen ons op Trustpilot met een 8.7.

Waarom kiest u voor Interhome?

Interhome is al sinds 1965 Europa's leidende aanbieder van vakantiewoningen, met meer dan 40.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 32 landen. Wij verhuren voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Interhome biedt vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 45 personen. Interhome is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 telefonisch bereikbaar.

Vrijheid, privacy en ruimte in uw vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis of appartement biedt zoveel voordelen: breng uw tijd door zoals u het zelf wilt. Geen overlast van andere gasten of hotelpersoneel, u brengt uw tijd door volgens uw eigen regels en tempo. Of u nu een city trip, een ontspannende vakantie met het gezin of vrienden. Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid in uw eigen vakantieverblijf.