24/7 bereikbaar

+32 2 648 99 55
Mijn favorieten (0) Recent bezocht
  1. Home
  2. Nieuws
  3. Aanbod in Scandinavië

Aanbod in Scandinavië

Interhome groeit in Scandinavië: kies nu uit 10.000 vakantiehuizen!

Interhome is met de Scandinavische specialist DanCenter in zee gegaan. Dankzij deze overeenkomst biedt Interhome nu 10.000 woningen in Noorwegen en Zweden, terwijl het haar productportfolio in Denemarken ook uitbreidt.

Dankzij de samenwerking met DanCenter, zal Interhome voor het eerst vakantiewoningen in Noorwegen en Zweden aanbieden. Ook groeit het aanbod in Denemarken aanzienlijk. Het portfolio van DanCenter bevat circa 10.000 woningen (inclusief Danland vakantieparken) in 3 Scandinavische landen en Duitsland, die vanaf nu ook te boeken zijn bij Interhome. DanCenter biedt nu ook het volledige aanbod van meer dan 32.000 woningen van Interhome aan.

Thomas Kirchhofer, hoofd inkoop van interhome zei: "Deze samenwerking betekent voor ons een win-win situatie. Aan de ene kant kan Interhome een nog aantrekkelijkere keuze aan vakantieaccommodaties (inclusief woonboten en design huizen) voor gezinnen aanbieden. Aan de andere kant zijn we in staat om onze internationale distributie te verbeteren dankzij een sterke Scandinavische partner.

DanCenter CEO Steen Seitner noemt Interhome een "uitstekende partner wiens bedrijfsfilosofie vergelijkbaar is met die van DanCenter.". Beide bedrijven bieden dezelfde hoge kwaliteitsmaatstaven aan voor haar aanbod van vakantiewoningen en voor serviceverlening naar de klant.

DanCenter is al meer dan 55 jaar actief in de professionele vakantieverhuur. Het aanbod bestaat uit ruim 10.000 vakantiehuizen in Denemarken, Noorwegen, Zweden en Duitsland.

Grootste aanbod gecontroleerde woningen Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats

Elke woning wordt voor uw aankomst gecontroleerd om u een zo goed mogelijk verblijf te garanderen.

Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn Maak het beste van uw vakantie

De sleuteloverdracht wordt geregeld door ons behulpzame personeel die 24/7 online of ter plaatse beschikbaar zijn voor al uw vragen.

Vakantiehuizen specialist sinds 1965 Zwitserse kwaliteit & zekerheid

Interhome heeft vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Onze klanten waarderen ons op Trustpilot met een 8.7.

Waarom kiest u voor Interhome?

Interhome is al sinds 1965 Europa's leidende aanbieder van vakantiewoningen, met meer dan 40.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 32 landen. Wij verhuren voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Interhome biedt vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 45 personen. Interhome is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 telefonisch bereikbaar.

Vrijheid, privacy en ruimte in uw vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis of appartement biedt zoveel voordelen: breng uw tijd door zoals u het zelf wilt. Geen overlast van andere gasten of hotelpersoneel, u brengt uw tijd door volgens uw eigen regels en tempo. Of u nu een city trip, een ontspannende vakantie met het gezin of vrienden. Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid in uw eigen vakantieverblijf.