Veiligheid in uw vakantiewoning!

Meer info
  • Individuele aankomsten
  • Privacy in uw vakantiewoning
  • Vrijheid en onafhankelijkheid
  • Kwaliteits gecontroleerde schoonmaak
  • Veilige sleuteloverdracht ter plaatse
  • Persoonlijke assistentie ter plaatse

Duurzaamheid

Interhome Group neemt een leidende rol in duurzaamheid. We zetten ons continu in voor duurzaam vakantiehuis-toerisme, voor de toekomst.

CO₂ & myclimate

Interhome Group en haar partner myclimate bieden de mogelijkheid om de CO₂-uitstoot die ontstaat door het verblijf in een vakantieaccommodatie te compenseren en het bedrag te investeren in klimaatbeschermingsprojecten.

Meer info: CO₂ & myclimate

Beesark

We nemen onze verantwoordelijkheid serieus en zijn toegewijdaan het behoud van bijenpopulaties. Interhome Group zet zich in om financieel bij te dragen aan het bijenbehoudprogramma van onze partner Beesark. In Oostenrijk wordt 100.000 m² bloemenveld geplant.

Meer info: Beesark

Solidariteit en steun - Samen voor Oekraïne

De huidige situatie in Oekraïne is een humanitaire ramp. Mensen ontvluchten hun land en hebben dringend hulp nodig. Veel van onze huiseigenaren hebben aangeboden om hun vakantiewoning beschikbaar te stellen aan vluchtelingen.

Interhome Group ondersteunt deze belangrijke en directe bijdrage aan hulp voor vluchtelingen. De respectievelijke accommodaties worden tijdelijk geblokkeerd voor vakantiegasten en worden gereserveerd voor vluchtelingen.

Met uw bijdrage bij uw volgende boeking helpt u het tekort aan huurinkomsten van de huiseigenaar te compenseren, waardoor het aanbieden van hulp mogelijk wordt.

Onze oprechte dank voor uw solidariteit met de vluchtelingen uit Oekraïne!

Grootste aanbod gecontroleerde woningen
Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats

Elke woning wordt voor uw aankomst gecontroleerd om u een zo goed mogelijk verblijf te garanderen.

Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn
Maak het beste van uw vakantie

De sleuteloverdracht wordt geregeld door ons behulpzame personeel die 24/7 online of ter plaatse beschikbaar zijn voor al uw vragen.

Vakantiehuizen specialist sinds 1965
Zwitserse kwaliteit & zekerheid

Interhome heeft vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Onze klanten waarderen ons op Trustpilot met een 8.7.

Waarom kiest u voor Interhome?

Interhome is al sinds 1965 Europa's leidende aanbieder van vakantiewoningen, met meer dan 35.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen. Wij verhuren voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Interhome biedt vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 45 personen. Interhome is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 telefonisch bereikbaar.

Vrijheid, privacy en ruimte in uw vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis of appartement biedt zoveel voordelen: breng uw tijd door zoals u het zelf wilt. Geen overlast van andere gasten of hotelpersoneel, u brengt uw tijd door volgens uw eigen regels en tempo. Of u nu een city trip, een ontspannende vakantie met het gezin of vrienden. Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid in uw eigen vakantieverblijf.

© HHD NV 2022