Waar wilt u naartoe?

Veiligheid in uw vakantiewoning!

Hou van de natuur – natuurbehoud is voor iedereen belangrijk

De Interhome Group is een rolmodel als het gaat om duurzaamheid. We zien het als onze plicht om een ongerept milieu achter te laten voor toekomstige generaties. Zo kunt u, als onze klant, de CO2-uitstoot van uw verblijf in een vakantieappartement of vakantiewoning compenseren. De compensatiebedragen gaan via onze partner myclimate volledig naar duurzaamheidsprojecten van het M Climate Fonds.

Wij wijden ons niet alleen aan klimaatbescherming richting onze klanten en ons moederbedrijf Migros, maar ook internationaal. Interhome Group heeft de “Glasgow Declaration on Climate Action in Tourism” van de UN World Tourism Organization ondertekend en heeft daarmee toegezegd de uitstoot van broeikasgassen tegen 2030 met de helft te verminderen en uiterlijk in 2050, netto nul te bereiken.

Lees meer over onze doelen, onze samenwerking met myclimate en ons bijenbeschermingsprogramma. Ons duurzaamheidsteam heeft speciaal voor u, voor het dagelijks leven en voor op vakantie handige tips samengesteld. Duurzaamheid kent geen einddatum, daarom zetten wij ons continu en volhardend in voor duurzaam toerisme in vakantieaccommodaties voor vandaag en voor morgen.

Biodiversiteit

Toegewijd aan het beschermen en herstellen van onze natuur en ecosystemen.

Red de bij – red onze aarde

Klimaatverandering

Uitgebreid koolstof-actieplan om de klimaatcrisis te erkennen en onze voetafdruk aan te pakken.

Vermindering van broeikasgassen

Onze klanten

Wij zetten ons in voor een betere toekomst voor iedereen en willen dat onze klanten enthousiast, geïnspireerd en betrokken zijn als we open en eerlijk over onze vooruitgang spreken.

Onze partners

Reizen kan niet duurzaam zijn zonder onze aandeelhouder, partners en distributieketens die betrokken en ondersteunend zijn. Hen meenemen op deze reis, van elkaar leren, elkaar inspireren en verandering vragen.

Onze locaties

Frequente productanalyse om oprechte verandering te identificeren en te initiëren, het opnemen van op locatie gebaseerde strategieën, door de gemeenschap geleid toerisme en op de natuur gebaseerde oplossingen.

Personeel

Ontwikkeling en opleiding van medewerkers, gezondheid en geluk staan altijd centraal op onze werkplek en zullen voortdurend worden ontwikkeld en verbeterd.

Kantoor

Voortdurende verbeteringen om afval te verminderen, efficiëntie te creëren en een gezonde werkomgeving te bieden. We erkennen ook dat onze financiële systemen een sleutelcomponent zijn bij het verminderen van de bedreiging voor de natuur, we werken er aan om onze eigen impact te minimaliseren.

Grootste aanbod gecontroleerde woningen

Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats

Elke woning wordt voor uw aankomst gecontroleerd om u een zo goed mogelijk verblijf te garanderen.

Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn

Maak het beste van uw vakantie

De sleuteloverdracht wordt geregeld door ons behulpzame personeel die 24/7 online of ter plaatse beschikbaar zijn voor al uw vragen.

Vakantiehuizen specialist sinds 1965

Zwitserse kwaliteit & zekerheid

Interhome heeft vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Onze klanten waarderen ons op Trustpilot met een 8.7.

Waarom kiest u voor Interhome?

Interhome is al sinds 1965 Europa's leidende aanbieder van vakantiewoningen, met meer dan 35.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen. Wij verhuren voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Interhome biedt vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 45 personen. Interhome is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 telefonisch bereikbaar.

Vrijheid, privacy en ruimte in uw vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis of appartement biedt zoveel voordelen: breng uw tijd door zoals u het zelf wilt. Geen overlast van andere gasten of hotelpersoneel, u brengt uw tijd door volgens uw eigen regels en tempo. Of u nu een city trip, een ontspannende vakantie met het gezin of vrienden. Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid in uw eigen vakantieverblijf.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Ontvang regelmatig nieuwsupdates en informatie over speciale aanbiedingen in uw mailbox