Service

10% korting bij Brussels Airlines

Brussels Airlines, officiële reispartner van Interhome, biedt 10% korting aan op alle heen-terug tickets in Economy & Business klasse met vertrek uit Europa (incl. Brussel), Tel Aviv, Moskou, New York & Washington.

Boek uw vliegticket met korting 
 

Brussels airlines

Sunny Cars – Autoverhuur in meer dan 110 landen

Bij Sunny Cars boekt u uw huurauto gemakkelijk in meer dan 100 landen wereldwijd. U profiteert van de uitstekende service en goede prestaties, voor een voordelige prijs. Ons motto is: “Rent a smile” !

Voor meer informatie kunt u terecht Sunny Cars

Sunny cars

Trein

Reis comfortabel per trein naar uw vakantiebestemming. Boek eenvoudig online uw treinticket met de NMBS naar bijvoorbeeld Amsterdam, Parijs en Keulen. 

Boek uw treinticket 

 

 

CompenCO2

Interhome is milieubewust en neemt haar verantwoordelijkheid. Binnen ons bedrijf zorgen wij ervoor dat wij verantwoord en met oog op de toekomst werken. U kunt nu hetzelfde doen door de CO2-uitstoot van uw reis per auto of vliegtuig te compenseren bij de erkende Belgische organisatie Compen-CO2. Zij ondersteunt projecten in ontwikkelingslanden die ervoor zorgen dat uw CO2-uitstoot wordt gecompenseerd.

CompenCO2 

 

Baja Bikes - Ontdek de stad per fiets met gids

In korte tijd een stad verkennen is het leukst en makkelijkst in de vorm van een fietstour van Baja Bikes. Met een Nederlands sprekende local ziet u de highlights & hidden secrets van een stad op een snelle, veilige en comfortabele manier! Naast fietstours bieden wij ook verschillende stadswandelingen in 17 wereldsteden aan. Al vanaf €15,- per persoon.

Baja Bikes - Ontdek de stad per fiets met gids