24/7 bereikbaar

+32 2 648 99 55
Mijn favorieten (0) Recent bezocht
  1. Home
  2. Contact
  3. Bestelling van brochure

Bestelling van brochure

Blader je liever door onze gedrukte catalogus? Geen probleem! Vraag een gratis catalogus aan. Deze wordt vervolgens per post naar u toe gestuurd. 

   

Zon & Strand

Afspraakje met de zee

Herinnert u zich nog het ruisen van de zee? De zoute zeelucht en het warme zand onder uw voeten? Uw zonnigste uren van het jaar? Dit geluk hebben wij voor u weer verzameld: aan de mooiste kusten van Europa. In zonnig Spanje, in Italië, in Kroatië en in Frankrijk. Naast de Noord- en Oostzeekusten nemen wij u ook graag mee naar de aantrekkelijke bestemmingen van, Griekenland en Florida. Bij ons vindt u de mooiste vakantiewoningen met privé-zwembad en terras. Voor de langste barbecue avonden en romantiek met maanlicht tot in de late uren. Wij laten u het graag weer zien.

Winter in de Bergen

Ziet u zichzelf al zitten?

Na een actieve dag buiten in de sneeuw is het fi jn om de benen te strekken op een comfortabele bank in uw eigen vakantiewoning. Met het knisperen van de openhaard als verwarmend achtergrondgeluid geniet u met elkaar van een glas wijn en het vooruitzicht op een ontspannende avond in uw eigen winterchalet. U beleeft het in een chalet of appartement van Interhome. Wij selecteren voor u sfeervolle vakantiewoningen in de mooiste skigebieden van Zwitserland, Oostenrijk, Frankrijk, Italië, Tsjechië en Slowakije.

   

Blader op uw gemak deze brochure door en laat de voorpret voor uw wintersport hier beginnen.

Laat via een e-mail de volgende contactgegevens bij ons achter zodat wij de gekozen catalogus naar u kunnen sturen:

  • Aanspreektitel (Mevrouw / De Heer)
  • Voornaam
  • Naam
  • Adres
  • Postcode
  • Plaats
  • Land

   

Wij gebruiken uw e-mailadres, aanhef, voor- en achternaam en daarnaast ook uw adres op basis van Art. 6 (f), GDPR voor het verzenden van de catalogus of de nieuwsbrief die aangevraagd is geweest via dit formulier en voor het verzenden van aanvullende informatie over ons aanbod. Aanvullende informatie volgens Art. 13 GDPR kan men terugvinden in ons privacybeleid.

>> Stuur een e-mail en vraag de catalogus aan

Grootste aanbod gecontroleerde woningen Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats

Elke woning wordt voor uw aankomst gecontroleerd om u een zo goed mogelijk verblijf te garanderen.

Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn Maak het beste van uw vakantie

De sleuteloverdracht wordt geregeld door ons behulpzame personeel die 24/7 online of ter plaatse beschikbaar zijn voor al uw vragen.

Vakantiehuizen specialist sinds 1965 Zwitserse kwaliteit & zekerheid

Interhome kijkt terug op vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Onze klanten waarderen ons op Trustpilot met een 8.7.

Waarom kiest u voor Interhome?

Interhome is al sinds 1965 Europa's leidende aanbieder van vakantiewoningen, met meer dan 40.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 32 landen. Wij verhuren voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Interhome biedt vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 45 personen. Interhome is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 telefonisch bereikbaar.

Vrijheid, privacy en ruimte in uw vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis of appartement biedt zoveel voordelen: breng uw tijd door zoals u het zelf wilt. Geen overlast van andere gasten of hotelpersoneel, u brengt uw tijd door volgens uw eigen regels en tempo. Of u nu een city trip, een ontspannende vakantie met het gezin of vrienden. Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid in uw eigen vakantieverblijf.