Lanzarote

Vakantiehuizen en villa's huren´Lanzarote

Vakantiehuis op Lanzarote

Lanzarote is het kleinste eiland van de ‘groten’ binnen de Canarische Eilanden. Vanuit uw appartement op Lanzarote vindt u er uiteraard mooie stranden, prachtige natuurschoon en sfeervol toerisme dankzij de geheel eigen aanpak op het eiland.

Sfeervol toerisme op Lanzarote

Ook voor Lanzarote is toerisme een belangrijke bron van inkomsten, maar ze hebben het anders aangepakt dan de andere eilanden. Een van de inwoners was de kunstenaar en architect César Manrique die er daadwerkelijk voor gezorgd heeft dat er op Lanzarote niet hoger dan 4 verdiepingen mag worden gebouwd, dat gebouwen wit zijn en de kozijnen de traditionele kleuren groen, blauw of bruin hebben. Ook is er een verbod op grote, uitbundige reclame uitingen. Daarmee is Lanzarote een prachtig eiland, niet alleen op het gebied van natuurschoon, maar ook de toeristenplaatsen. U kunt trouwens ook prima uw huisdier meenemen naar het eiland, want het vinden van een appartement met de hond op Lanzarote is geen probleem.


Een vulkanische krater op Lanzarote

Een fijne strandvakantie op Lanzarote

Ongeveer 90 stranden heeft Lanzarote en er zijn allerlei soorten. Wit of geel zand, zwart zand of rotsstrandjes, u vindt het allemaal op Lanzarote. Houdt u er trouwens rekening mee dat er net iets minder faciliteiten zijn dan in de grote badplaatsen op andere eilanden. Er zijn bijvoorbeeld niet overal ligbedden te huur, dus soms moet u uw eigen badlaken meenemen vanuit uw appartement op Lanzarote. Ook de horeca is net wat ingetogener. Alles bij elkaar is Lanzarote schilderachtig mooi en gezellig, zonder schreeuwerig te zijn. Het mooiste strand vindt u trouwens bij Playas del Papagayo, het meest bijzonder is de gifgroene lagune bij het El Golfo strand. Heerlijk is het natuurlijk ook dat u na zo’n stranddagje nog even uw eigen zwembad in kunt springen. Dat kan uitstekend, want er is voldoende keuze als u een appartement met zwembad op Lanzarote zoekt.

De natuur in en actief bezig zijn op Lanzarote

Natuurlijk gaat u vanuit uw appartement op Lanzarote de vulkanische landschappen bekijken die het gevolg zijn van de vulkaanerupties gedurende miljoenen jaren. Daar hoort in ieder geval het bijzondere landschap van nationaal park Timanfaya bij. Het gebied is nog zo actief dat er boven in het restaurant op vulkanische warmte wordt gekookt. U kunt het gebied in een busje of op de rug van een dromedaris verkennen. Natuurlijk is ook het grottencomplex van Cueva de los Verdes erg interessant met de akoestisch perfect natuurlijke concertzaal

Lanzarote is echt van een betoverende schoonheid. Het is geen enkel probleem om een mooi appartement op Lanzarote te vinden, dus check het aanbod en geniet met uw hele gezin op dit geweldige vulkaaneiland.

Grootste aanbod gecontroleerde woningen

Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats

Elke woning wordt voor uw aankomst gecontroleerd om u een zo goed mogelijk verblijf te garanderen.

Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn

Maak het beste van uw vakantie

De sleuteloverdracht wordt geregeld door ons behulpzame personeel die 24/7 online of ter plaatse beschikbaar zijn voor al uw vragen.

Vakantiehuizen specialist sinds 1965

Zwitserse kwaliteit & zekerheid

Interhome heeft vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Onze klanten waarderen ons op Trustpilot met een 8.7.

Waarom kiest u voor Interhome?

Interhome is al sinds 1965 Europa's leidende aanbieder van vakantiewoningen, met meer dan 35.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen. Wij verhuren voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Interhome biedt vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 45 personen. Interhome is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 telefonisch bereikbaar.

Vrijheid, privacy en ruimte in uw vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis of appartement biedt zoveel voordelen: breng uw tijd door zoals u het zelf wilt. Geen overlast van andere gasten of hotelpersoneel, u brengt uw tijd door volgens uw eigen regels en tempo. Of u nu een city trip, een ontspannende vakantie met het gezin of vrienden. Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid in uw eigen vakantieverblijf.