Talmont Saint Hilaire

Vakantiehuizen en villa's huren Talmont Saint Hilaire

Vakantiehuis Talmont-Saint-HilaireTalmont-Saint-Hilaire

Talmont-Saint-Hilaire is een erg leuke badplaats in de Franse Vendée. Het ligt iets ten zuiden van Les Sables-d’Olonne en boven Longeville-sur-Mer. De combinatie van een mooie vakantie aan het strand samen met uitjes en activiteiten in het binnenland van de mooie Vendée maakt dit een erg aantrekkelijke vakantiebestemming. Een vakantiehuis in Talmont-Saint-Hilaire is een prima vertrekpunt om deze regio perfect te leren kennen en ondertussen ook dagenlang te genieten van de fantastische Atlantische Oceaankust.


Uw vakantiehuis in Talmont-Saint-Hilaire

Vanuit uw vakantiehuis in Talmont-Saint-Hilaire kunt u natuurlijk heerlijk genieten van de kust, bijvoorbeeld aan La Plage du Veillon. Naast de stranden van Talmont-Saint-Hilaire zelf, bent u ook vlakbij Les Sables d'Olonne. Dit is een oude badplaats en erg populair bij families voor een dagje strand. De boulevard ligt hier al sinds de 18e eeuw en ligt voor de leuke haven van het stadje en de oude visserswijk. En ’s ochtends is het altijd markt, zodat u verse ingrediënten hebt voor de maaltijden in uw vakantiehuis.

De Vendée in vanuit Talmont-Saint-Hilaire

Vanuit uw vakantiehuis of appartement in Frankrijk kunt u prachtig de Vendée verkennen. Die heeft niet alleen prachtige landschappen en natuur voor u in petto, maar ook erg leuke steden, activiteiten en bezienswaardigheden. U zult zeker even naar La Roche-sur-Yon willen. Dit plaatsje is ooit gebouwd rond het militaire oefenterrein, het huidige Place Napoléon. Bij het Place de la Vieille-Horloge liggen mooi gerestaureerde huizen.


Vendee


Een mooi gevarieerd uitje voor het gezin is het Fôret de Mervent-Vouvant. Dit is een prachtig ruim bos met eiken en kastanjebomen om te wandelen, waar de riviertjes Vendée en Mère doorheen lopen. Aan de oostkant van het bos ligt een erge leuke dierentuin en vindt u ook het Plan d'eau de Mervent waar alles aanwezig is voor een dagje waterpret. U kunt er natuurlijk zwemmen en zeilen. Maar ook zijn er waterfietsen te huur en kunt u er vissen. In hetzelfde gebied vinden we ook nog het Pierre Brune attractiepark.

Grootste aanbod gecontroleerde woningen

Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats

Elke woning wordt voor uw aankomst gecontroleerd om u een zo goed mogelijk verblijf te garanderen.

Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn

Maak het beste van uw vakantie

De sleuteloverdracht wordt geregeld door ons behulpzame personeel die 24/7 online of ter plaatse beschikbaar zijn voor al uw vragen.

Vakantiehuizen specialist sinds 1965

Zwitserse kwaliteit & zekerheid

Interhome heeft vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Onze klanten waarderen ons op Trustpilot met een 8.7.

Waarom kiest u voor Interhome?

Interhome is al sinds 1965 Europa's leidende aanbieder van vakantiewoningen, met meer dan 35.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen. Wij verhuren voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Interhome biedt vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 45 personen. Interhome is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 telefonisch bereikbaar.

Vrijheid, privacy en ruimte in uw vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis of appartement biedt zoveel voordelen: breng uw tijd door zoals u het zelf wilt. Geen overlast van andere gasten of hotelpersoneel, u brengt uw tijd door volgens uw eigen regels en tempo. Of u nu een city trip, een ontspannende vakantie met het gezin of vrienden. Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid in uw eigen vakantieverblijf.