Vakantiehuis in Kroatië

Vertel het door

Zoek uit welk soort vakantie uw voorkeur geniet en boek een vakantiehuis in Kroatië. Ontdek dit prachtige land en huur een vakantiehuis in Kroatië. In het binnenland kunt u wandelen in één van de mooie nationale parks met zijn met zijn rijke fauna en flora. De Kroatische Adriatische kust is 5.800 km lang en heeft meer dan 1.000 eilanden voor zijn kust. Huur een vakantiehuis in één van de mooie kustplaatsjes zoals Umag of Novigrad. Voor een citytrip kunt u terecht in Zagreb. Of bezoek andere mooie steden zoals Split of Dubrovnik in Dalmatië. Iedere regio in Kroatië heeft haar eigen karakter. Boek een villa of vakantiehuis in Kroatië.

Selectie vakantiehuizen in Kroatië

★★★★★  Eersteklas woningen van de hoogste kwaliteit die aan alle eisen voldoen. De inrichting is smaakvol, luxueus en voorzien van alle gemakken.

★★★★  Woningen met een hoogwaardige inrichting en vaak luxe details. De inrichting is comfortabel en van zeer goede kwaliteit. De woningen beschikken over een bovengemiddelde uitrusting.

★★★  Comfortabele woningen van goede kwaliteit maar niet luxe.De woningen zijn netjes ingericht en bieden alle dagelijkse comfort.

★★  Woningen met twee sterren zijn doelmatig en eenvoudig ingericht. De kwaliteit is echter goed.

★  Eenvoudige woningen die doelmatig en vaak gedateerd zijn ingericht.

Accommodatienummer: HR4013.259.1

Appartement Matal ★★★

Kroatië » Noord Dalmatië » Novigrad (Zadar)

5 Personen / 2 Kamers / 1 Slaapkamer(s)

Excellent 2 beoordelingen
vanaf EUR 372,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Accommodatienummer: HR4012.200.1

Vakantiehuis Villa Ana ★★★

Kroatië » Noord Dalmatië » Obrovac

6 Personen / 3 Kamers / 2 Slaapkamer(s)

Excellent 4 beoordelingen
vanaf EUR 628,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Accommodatienummer: HR2820.106.3

Appartement Lebensquelle ★★★

Kroatië » Istrië » Pula/Krnica

6 Personen / 3 Kamers / 2 Slaapkamer(s)

Excellent 1 beoordeling
vanaf EUR 314,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Accommodatienummer: HR2390.103.1

Vakantiehuis Kate ★★★

Kroatië » Istrië » Sveti Petar u Šumi

9 Personen / 7 Kamers / 5 Slaapkamer(s)

Excellent 5 beoordelingen
vanaf EUR 1.088,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details
Accommodatienummer: HR4013.310.1

Appartement Anica ★★★

Kroatië » Noord Dalmatië » Novigrad (Zadar)

4 Personen / 2 Kamers / 1 Slaapkamer(s)

Excellent 4 beoordelingen
vanaf EUR 226,00 per accommodatie per 7 nachten extra kosten (indien van toepassing)
Bekijk details

Kroatië is een land waar u kunt genieten van zon, zee en strand, maar ook van een rijke en eeuwenoude cultuur, waarin invloeden van verschillende overheersers terug zijn te vinden. Zo staat in Pula een Romeins amfitheater, heeft Trogir een Romaans-Gotisch complex en staan in Opatija verschillende historische gebouwen in barokstijl. Een bezoek aan Dubrovnik is een echte aanrader. Het ommuurde centrum van deze vestingstad staat op de UNESCO Werelderfgoedlijst. U vindt hier een haven uit de 7e eeuw en veel historische gebouwen en paleizen, waaronder een Dogepaleis. Overal in de stad kunt u genieten van prachtige fonteinen die gevuld worden vanuit bergbronnen.

Ook voor liefhebbers van natuur is een vakantiehuis in Kroatië aantrekkelijk. In de vele nationale parken zijn prachtige wandelroutes uitgestippeld voor u, bijvoorbeeld in Nationaal Park Plitvice Meren in het bergachtige binnenland. De grotten, meren en maar liefst 90 watervallen in dit park zijn van een adembenemende schoonheid. In het park leven behalve zeldzame vogels ook beren en wolven. Voor de langgerekte kuststrook aan de Adriatische Zee liggen ontelbare eilanden in helder water. U kunt hier naar hartenlust zwemmend en duikend genieten van de mooie wereld onder water of allerhande watersporten beoefenen. Kroatië heet niet voor niets het land van 1001 eilanden.