• onthouden Opslaan / Vergelijken
  • Aanbevelen

Vakantiehuis Urb Mijas Beach , Mijas Costa

8 Personen / 4 Kamers / 3 Slaapkamer(s)
Gemiddeld
3 beoordelingen
EUR 1.149,00 bespaar 10% EUR 1.034,00 14/09/2019 - 21/09/2019
7 nachten
extra kosten (indien van toepassing)

Neem contact met ons op

02 648 99 55 24 uur per dag, 7 dagen per week

info@interhome.be


Kenmerken

  • Huisdieren
  • TV
  • Wasmachine
  • Afwasmachine
  • Airconditioning
  • Internet (WiFi)
  • Balkon/terras
  • Barbecue

 

  • Zwembad
  • Kinderzwembad
  • Overdekt zwembad
  • Open haard
  • Sauna
  • Jacuzzi
  • Parkeerplaats (Overdekte parkeerplaats)
  • Rolstoelvriendelijk

Afstanden

  • Afstand tot zee: 200 m
  • Afstand tot stadscentrum: 3 km

Inrichting

Huis in een rij 4-kamers 230 m2 op 3 verdiepingen. Het objekt is geschikt voor 6 volwassenen + 2 kinderen. Gedeeltelijk gerenoveerd in 2016: woon-/eetkamer 40 m2 met 1 2-pers divanbed (135 cm, lengte 190 cm), Sat-TV, air-conditioning en heteluchtverwarming. Uitgang naar het terras. Keuken (oven, afwasmachine, 4 keramische glas kookplaten, magnetron, diepvriezer). Aparte WC. Vloerverwarming. Bovenverdieping: 1 kamer met 1 2-pers bed, bad/bidet/WC, wastafel en TV. Uitgang naar het terras. 1 kamer met 2 bedden en TV. Uitgang naar het terras. 1 kamer met 2 bedden. Bad/bidet/WC. Vloerverwarming. Terras 20 m2. Uitzicht op zee. Ter beschikking: wasmachine. Internet (Internet (WiFi), gratis). Bad met hidromassage. Kelder: prive garage voor 2 auto's. Op de begane grond is een strijkkamer. Terrastuinen. Toegang tot de 1e verdieping via een trap met 17 treden. De 2e verdieping is gesloten. Radio. Alarminstallatie. Roze marmere vloer. VFT/MA/10340

Huis / de residence

Luxueus vakantiepark "Urb Mijas Beach". 3 km van het centrum van La cala de Mijas, 15 km van het centrum van Fuengirola, 200 m van zee, 200 m van het strand. Voor medegebruik: tuin 10.000 m2, openluchtzwembad (15.03.-30.10.). Kinderzwembad, tennisbaan, parkeerplaats, eigen garage. Winkel 300 m, supermarkt 1 km, restaurant 500 m, bar 1 km, bushalte 20 m, zandstrand 200 m. Let op: hoofdstraat 30 m van het huis. De omgeving is gevoelig voor geluidsoverlast. Gelieve geen lawaai te maken en de rust te bewaren.

Persoonlijke service Hier ontvangt u persoonlijke bijstand ter plaatse Informatie & routebeschrijving

Vragen? Wij staan voor u klaar

02 648 99 55 24 uur per dag, 7 dagen per week

Routebeschrijving

Routebeschrijving
Het is mogelijk dat het pictogram op de kaart niet de exacte ligging van de woning aangeeft, maar wel het centrum van de stad. Raadpleeg voor meer informatie de beschrijving van de woning of neem contact met ons op.

QQBsAGcAZQBtAGUAZQBuAA==

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

Persoonlijke service Hier ontvangt u persoonlijke bijstand ter plaatse Informatie & routebeschrijving

Vragen? Wij staan voor u klaar

02 648 99 55 24 uur per dag, 7 dagen per week

SelectionIn onze «Selection» hebben we verschillende zeer exclusieve vakantiehuizen, villa´s en appartementen.

Algemene eigendomsnormen

  • Een afgesloten wooneenheid waar derden geen toegang toe hebben
  • Comfortabele zitgelegenheid in de woning
  • Eettafel met voldoende zitplaatsen
  • Kookgelegenheid uitgerust met potten, pannen, bestek en serviesgoed
  • Koelkast

Type Bed

  • Eenpersoonsbed: min. 80x190cm
  • Tweepersoonsbed: 140 x 190 cm (1 matras voor 2 personen)
  • Tweepersoonsbed: min. 160x190cm
  • Slaapbank: bank die kan worden omgezet in een bed
  • Stapelbedden (over het algemeen beter geschikt voor kinderen, omdat de bedden vaak kleiner zijn dan gewone bedden)

Parkeer gelegenheid, Faciliteiten & Infrastructuur

(wordt in de beschrijving genoemd indien beschikbaar)

  • Opties voor privé parkeerplaatsen
  • Voorzieningen & infrastructuur behorend tot de vakantiewoning, zoals een zwembad, speeltuin, tennisbaan etc.
  • Open haarden moeten bruikbaar zijn, tenzij er wordt aangegeven dat ze alleen voor decoratie bedoeld zijn. Brandhout kan niet worden verstrekt.

Extra Informatie

  • Ovens, magnetrons, diepvriezers, waterkokers en theepotten, tv ’s etc. zijn niet gegarandeerd, tenzij dit wordt vermeld in de beschrijving
  • Alle items / diensten / faciliteiten, welke zijn gemarkeerd met "extra" in de beschrijving zijn tegen extra kosten.
  • Openbare voorzieningen en infrastructuur (parkeren, zwembad, tennisbaan, ski-lift, restaurant etc.) zijn geen onderdeel van de huurovereenkomst en de beschikbaarheid ervan (met name in het laagseizoen), of de prijzen zijn niet gegarandeerd.

Zomerbestemmingen

  • Verwarming – Verwarming is alleen gegarandeerd, wanneer dit in de beschrijving staat vermeld. Op sommige bestemmingen is het gebruik van de verwarming in de zomer bij de wet verboden (bijv. Italië: april-oktober).
  • Water – Water kan een schaars goed zijn in de zomer maanden. De levering of het gebruik van water kan door de wet worden beperkt voor een aantal activiteiten, zoals het water geven van gazons, het wassen van auto's, enz.) Sommige lokale watervoorzieningen zijn mogelijk niet geschikt om te drinken.
  • Elektriciteit – De voeding van elektriciteit kan variëren afhankelijk van de regio's en gebieden (bijvoorbeeld in Italië is de norm van voeding 3 kW / h). Het gebruik van veel apparaten tegelijk kan stroom storing veroorzaken.

Beschikbaarheid controleren en boeken

Klik op de gewenste aankomstdatum in de kalender en selecteer de duur van uw verblijf met behulp van het keuzemenu. Het duurt minder dan twee minuten om uw reservering online te maken.

check Hotlineservice 24/7
check Vakantiehuizen met kwaliteitsgarantie
check Veilige betaling
quality check digicert

Klantenbeoordelingen

Alle klantbeoordelingen op dit vakantiehuis zijn geverifieerd door Interhome. De beoordelingen zijn afkomstig van eerdere gasten die door Interhome zijn uitgenodigd om een beoordeling af te geven en zijn gebaseerd op werkelijke boekingen.

Eindbeoordeling

Totaaloverzicht gebaseerd op 3 beoordelingen

Gemiddeld
100% van de gasten zou dit vakantiehuis aanbevelen
Algemene staat van de woning
Algemeen oordeel over de schoonmaak van de woning
Service/vriendelijkheid van de klantenservice ter plaatse

« Mijas beach »

Peter H. (Gr-Brittannië): Beoordeeld op 14. augustus 2017 verbleven in augustus 2017
The house was situated in the Perfect location for my family and generous size inside. But was dissapponted with the lack of towels provided as it's a problem already with luggage allowance without having to pack towels, we therefore had to go & buy towels for the pool & bath towels. But my main Vertoon meer complaint was that the air conditioning was not working at all, the agent said is was slow, & I appreciate that fans were provided but in August in 35degree heat this is not acceptable. Vertoon minder

Antwoord van Interhome

Thank you for the feedback and we are grateful to hear that you and your
family enjoyed your holiday in Mijas Costa. We contacted the local
office about the incovneniences you faced during your stay, please don't
forget they are always available to help with any troubles or faulty
Vertoon meer
facilities you have on spot so it can be fixed immediately so as not to
effect the remainder of your holiday. However, the air conditioning
units have since been repaired and all are now fully functional. A new
unit has also been installed downstairs and we really apologise for the
inconvenience this caused. In regards to towels, we always provide one
small towel and one large towel per guest. Unfortunately beach and pool
towels are not provided in the service. We hope to welcome you back
again soon despite these troubles.
Vertoon minder

« Falló el aire acondicionado »

Encarni M. (Spanje): Beoordeeld op 02. september 2016 verbleven in augustus 2016
Desde que llegamos no funcionaba el aire, enviaron un técnico pero siguió sin funcionar todas las vacaciones

Antwoord van Interhome

Thanks for the feedback. We are sorry for the inconvenience however we
are happy to inform you that the air conditioning unit has been repaired
and an additional unit has also been added to the property to increase
the efficiency and capacity throughout the whole apartment. We hope to
Vertoon meer
welcome you back again despite these deficiences.
Vertoon minder

« Holiday with grandchildren »

john c. (Gr-Brittannië): Beoordeeld op 23. augustus 2016 verbleven in augustus 2016
Nice location nice villa but lacking in some essentials like tea towels, beach towels, no spare bed linen equipment eg cups plates glasses ect was very basic and all over the place We rent villas and apartments a lot and a lot more care is taken to welcome guests wine was left but no water which is Vertoon meer essential for young children Vertoon minder

    Persoonlijke service inbegrepen. In deze vakantiewoning krijgt u persoonlijke en attente service van ons lokale service kantoor. Hier kunt u naartoe om de sleutels op te halen, maar ook voor informatie en tips voor uw vakantie kunt u hier terecht. Onze medewerkers zijn altijd bereid om u te adviseren over activiteiten, dagjes uit, of andere bezigheden die u zou willen plannen. Afhankelijk van de locatie, bieden wij ook verschillende extra services, zoals: fiets-, buggy-, of rolaterverhuur, segway- of boottrips, evenementenorganisatie bij de vakantiebestemming of vliegveld- en bagagetransfers. Neem contact op met ons servicekantoor bij uw vakantiebestemming om te zien welke extra services er geleverd kunnen worden. Ons team kijkt ernaar uit om u te verwelkomen.