Over Interhome

Boek ruim 50.000 vakantiewoningen en appartementen online

Ongeacht wat u zoekt: Interhome kan aan bijna elk verzoek voldoen, met meer dan 50.000 online boekbare vakantiehuizen en appartementen in 31 landen. Of het nu een chalet, een villa met zwembad, een appartement of vakantiehuis is - U vindt de juiste accommodatie! De service van Interhome omvat de afhandeling van het volledige boekingsproces, de sleuteloverdracht en de eindschoonmaak. Bovendien profiteert u van de kwaliteit van Interhome op basis van onze gestandaardiseerde en algemeen erkende Zwitserse sterrenclassificatie. 
Vind uw ideale vakantiewoning

Onze klantendienst staat voor u klaar

Wij adviseren u graag over uw volgende vakantie. Onze klantendienst is 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 beschikbaar op telefoonnummer 02 648 99 55. 
Vragen? Aarzel niet om ons te contacteren

Persoonlijk advies en lokale service op uw vakantiebestemming

Interhome staat altijd voor u klaar. Onze medewerkers, partner-agentschappen en sleutelhouders verwelkomen en ondersteunen u op uw bestemming en bieden een uitgebreide service. Onze lokale aanwezigheid garandeert een eenvoudige sleuteloverdracht, suggesties voor activiteiten en excursies en een persoonlijk aanspraakpunt voor hulp en advies. 
Uw persoonlijke klantenservice ter plaatse

Sinds 1965 Zwitserse kwaliteit vakantiehuizen en appartementen

Interhome is in 1965 opgericht in Zwitserland en kijkt vol trots terug op vele succesvolle decennia ervaring in de verhuur van vakantiehuizen. Vandaag de dag is Interhome de leidende kwaliteitsaanbieder van vakantiehuizen in heel Europa. De moedermaatschappij, HHD AG, is gevestigd in Zürich en is 100% eigendom van Hotelplan Holding AG. Dit bedrijf is op haar beurt eigendom van Migros, de grootste retailorganisatie van Zwitserland met het hoofdkantoor in Zürich. Onze Zwitserse kwaliteit verzekert u een onvergetelijke ervaring.
Bekijk ons bedrijfsprofiel