Interhome en GetYourGuide gaan een nauw samenwerkingsverband aan

Interhome, de spécialist in de verhuur van vakantiewoningen, biedt voortaan een gamma van 9000 activiteiten, rondleidingen en excursies aan in heel Europa dankzij haar samenwerking met GetYourGuide, de belangrijkste online aanbieder voor rondleidingen, excursies en attracties over de hele wereld. Klanten van Interhome kunnen voortaan gemakkelijk activiteiten reserveren en profiteren bovendien van exclusieve voordeeltarieven.

GetYourGuideEen tochtje maken met een Segway in Berlijn, Majorca ontdekken met de scooter of de Eiffeltoren bezoeken zonder lange wachtrij: het zijn slechts enkele voorbeelden van de 9000 activiteiten over heel Europa die Interhome, de Zwitserse aanbieder van vakantiewoningen, voortaan aanbiedt in samenwerking met GetYourGuide. Nadat ze hun vakantiewoning gereserveerd hebben, kunnen klanten via een directe link bij GetYourGuide terecht en profiteren ze van uitzonderlijke voordeeltarieven.

Simon Lehmann, CEO van Interhome is tevreden met de samenwerking met GetYourGuide: “Interhome is de eerste partner in de verhuur van vakantiewoningen die een samenwerking start met de meest innovatieve aanbieder van activiteiten op bestemming. Dit zorgt voor een belangrijke toegevoegde waarde voor onze klanten.”

Johannes Reck, CEO van GetYourGuide is trots op de uitbreiding naar de toeristische sector: “Met Interhome, hebben wij een partner gevonden die talrijke jaren ervaring heeft op de markt en die bovendien een hoog expertiseniveau bezit. Als exclusieve partner bieden we Interhome klanten graag toegang tot ons speciale Europese programma”.

Top Interhome bestemmingen met tours van GetYourGuide:

Rome I Parijs I Londen I Barcelona I Berlijn I Amsterdam I New York I Wenen I Nice


Over...

GetYourGuide (www.getyourguide.de) is wereldwijd het grootste platform voor reservatie van rondleidingen, attracties en excursies op vakantiebestemmingen. GetYourGuide biedt een gamma van meer dan 22.500 activiteiten in meer dan 2.170 bestemmingen over de hele wereld. Het aanbod van GetYourGuide staat bekend om haar diversiteit: van rondleidingen in historische centra tot sportactiviteiten en bezoeken van musea, tickets voor spektakels en andere evenementen. GetYourGuide heeft filialen in Zurich, Berlijn en Las Vegas.

Interhome AG (www.interhome.be)

is de specialist voor vakantiewoningen met meer dan 32‘000 vakantiehuizen, appartementen en chalets in 29 landen. In 2012 verwelkomde het bedrijf 535’000 klanten met een netto omzet van 181 miljoen CHF. Interhome, waarvan de hoofdzetel gevestigd is in Glattbrugg/Zurich is voor 100% een dochtermaatschappij van de groep Hotelplan Holding. Op haar beurt is de Hotelplan Holding AG een dochtermaatschappij van Migros, het grootste bedrijf voor detailhandel in Zwitserland waarvan de hoofdzetel gevestigd is in Zürich.