Appartement Ta Frenc Apartments

4 personen

3 kamers

2 slaapkamers

1 badkamerBeschrijving

Binnen

3-kamer appartement voor 4 personen, 100 m2, eenvoudig en comfortabel ingericht. Woon-/eetkamer met regionale televisie en Kabel-TV. Roken niet toegelaten. Internet (WIFI). 4 eenpersoons bedden. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Woonkeuken met 4 kookplaten, magnetron, oven, grill, eettafel, koelkast en diepvriezer. Douche/WC. Overige voorzieningen: telefoon.

Huis/residentie

Groot, kindvriendelijk, eenvoudig vakantie complex "Ta Frenc Apartments", omgeven door velden. Parkeergelegenheid: parkeerplaats nabij huis, gereserveerde parkeerplaats in de straat. Onverharde weg. Per auto aanbevolen. Gelegen: geïsoleerd, rustig, zonnig gelegen te midden van groen. In de omgeving van het huis: openluchtzwembad (voor medegebruik, lengte 8 m x breedte 4 m), buitendouche (voor medegebruik). Infrastructuur en afstanden: supermarkt 850 m. All generic pictures shown here, are typical examples into the resort. Those can vary slightly to the actual booked apartments of the resort. All properties will be allocated according to type at time of booking into the resort.

Voorafgaand aan uw vertrek ontvangt u de reisdocumenten met de belangrijkste informatie en het exacte adres van uw vakantiewoning.

Plaatsbeschrijving
Algemeen

Het dorp Ghasri is een van de kleinste en meest traditionele gemeentes in Gozo. Net als het naburige dorp Zebbug, waarmee het tot 1921 verbonden was, ontving het zijn naam waarschijnlijk op grond van zijn olijvenindustrie. Het dorp leidt naar het Ghasridal dat in een mooie, smalle kloof eindigt, die dan in zee uitloopt. De eerste vuurtoren in Gozo, bekend als de Ta'Gordan, werd gebouwd in Ghasri. Hij verheft zich 180 m boven de zeespiegel en zijn licht reikt tot 50 km ver. De heuvel waarop de vuurtoren staat biedt een prachtig panorama op Gozo. Veel wandelaar laten zich dit uitzicht niet ontgaan en trotseren het steile pad de heuvel op. Vanaf het dorpsplein voert een straat het mooie dal in van Wied il Ghasri. Op de weg erheen bevinden zich veel karakteristieke boerenhuizen en charmante oude kapellen, die onder het beschermheerschap van de heilige Maagd Maria staan. De omgeving rondom Wies il-Ghasri is zeer geschikt om te wandelen en te fietsen, vooral in de winter en het voorjaar. Klein, dorp, in het noorden van het eiland 1.5 km van zee, omringd door bergen, afgezonderd gelegen, 3 km ten noordwesten van Victoria. Allerlei faciliteiten in Victoria, 3 km. In de plaats: levensmiddelenzaak, restaurant.

Zomer

Watersport op Wied il-Ghasri (water caves) 1 km. Duiken. Wandelpaden.


Locatie

Malta, Gozo, Ghasri


Beschikbaarheid controleren en boeken

Klik op de gewenste aankomstdatum in de kalender en selecteer de duur van uw verblijf met behulp van het keuzemenu. Het duurt minder dan twee minuten om uw reservering online te maken.


Kostenoverzicht


Reviews - Appartement Ta Frenc Apartments