Ajaccio

Vakantiehuizen en villa's huren Ajaccio

Vakantiehuis Ajaccio

Een vakantiehuis in Ajaccio op Corsica is een prachtige thuisbasis voor een heerlijke vakantie in Frankrijk. Corsica is niet zomaar een eiland, het geboorte eiland van Napoleon heeft een ruige schoonheid met bergtoppen tot boven de 2600 meter en de dichte begroeiing met Maquis. Naast Ajaccio zijn er veel prachtige plaatsjes met burchten zoals Bonifacio en Calvi. Met het heerlijke klimaat is Ajaccio een prachtige vakantiebestemming als je van de zon en de zee houdt. Het klimaat op Corsica is typisch mediterraans en een vakantiehuisje in Ajaccio in de zomerperiode is dan ook een heerlijke plek voor een ontspannen zon- en strandvakantie. En uiteraard is het ook in de andere maanden prima toeven op Corsica. De winters zijn er wat frisser maar nog steeds heerlijk zacht.

Bezienswaardigheden in Ajaccio

De geschiedenis van Napoleon kom je natuurlijk overal tegen in de omgeving van je appartement in Ajaccio. Zijn geboortehuis is tegenwoordig het adres van het nationaal museum en ook in de rest van de stad kom je veel herinneringen aan Napoleon tegen, inclusief het familiegraf. Maar Ajaccio heeft meer. Denk bijvoorbeeld aan het fort en de verdedigingstoren uit de tijd dat de Genuanen hier de scepter zwaaiden. Dat alles kan heerlijk te voet worden verkend, want Ajaccio is een relatief kleine stad. De Rue Cardinal Fesch is een voetgangersgebied en het is dus heerlijk om er doorheen te wandelen op zoek naar bijzondere kunstwinkeltjes en andere shopping mogelijkheden. Een drankje doen gaat uitstekend op de terrassen in de omgeving van Cours Napoléon.


ajaccio oude havenDe oude haven van Ajaccio

De omgeving van Ajaccio

Ook in de omgeving van Ajaccio houdt u uw vakantiegevoel. Direct onder de Citadel vindt u bij Ajaccio al mooie stranden maar als u wat verder kijkt zijn er nog veel ruimere mogelijkheden voor strandplezier. Iets verder van de stad aan de baai vindt u grotere stranden waar kan worden gesnorkeld, gedoken en gesurft. En natuurlijk kunt u op het eiland met de beboste heuvels prachtig wandelen. Ajaccio is een heerlijke plek voor een vakantiehuis op dit majestueuze eiland.

Grootste aanbod gecontroleerde woningen

Kwaliteit komt bij ons op de eerste plaats

Elke woning wordt voor uw aankomst gecontroleerd om u een zo goed mogelijk verblijf te garanderen.

Service ter plaatse en een 24/7 hulplijn

Maak het beste van uw vakantie

De sleuteloverdracht wordt geregeld door ons behulpzame personeel die 24/7 online of ter plaatse beschikbaar zijn voor al uw vragen.

Vakantiehuizen specialist sinds 1965

Zwitserse kwaliteit & zekerheid

Interhome heeft vele succesvolle decennia ervaring in de huizenverhuur. Onze klanten waarderen ons op Trustpilot met een 8.7.

Waarom kiest u voor Interhome?

Interhome is al sinds 1965 Europa's leidende aanbieder van vakantiewoningen, met meer dan 35.000 unieke vakantiehuizen, appartementen en chalets in 27 landen. Wij verhuren voornamelijk vakantiewoningen van privé-eigenaren, maar ook op vakantieparken. Interhome biedt vakantiewoningen voor kleine en grote gezelschappen, variërend van 2 tot 45 personen. Interhome is 24 uur op 24, 7 dagen op 7 telefonisch bereikbaar.

Vrijheid, privacy en ruimte in uw vakantiehuis

Een verblijf in een vakantiehuis of appartement biedt zoveel voordelen: breng uw tijd door zoals u het zelf wilt. Geen overlast van andere gasten of hotelpersoneel, u brengt uw tijd door volgens uw eigen regels en tempo. Of u nu een city trip, een ontspannende vakantie met het gezin of vrienden. Ontspan en geniet van de ruimte, flexibiliteit en vrijheid in uw eigen vakantieverblijf.