Top-Rated

Vakantiehuis Kelovalta 7b

6 personen

2 kamers

1 slaapkamerBeschrijving

Binnen

28 km ten noorden van Kuusamo, Ruka dorp (West-Ruka) 6,5 km, Vuosseli (Oost-Ruka) 2,1 km, Vuosselijärvi meer 300 m. Appartement in een houten twee-onder-een-kap woning, bouwjaar 2002, slaapkamer 1: 2 bedden, loft: 4 matrassen, gecombineerde keuken/woonkamer, elektrische sauna. Rustige omgeving, oostkant van de Rukatunturi berg, vlakbij het Vuosselinjärvi meer. Andere afstanden: Oulanka Nationaal Park / Pieni Karhunkierros Trail 28km, Riisitunturi Fell 35km. Extra informatie: Geschikt voor gezinnen. Huisdier vergoeding 33 euro. Eigen boot bij het meer Vuosselinjärvi. De zwemvesten, roeispanen en de sleutel van de bootsluis zijn in het magazijn. Een pier. Harde, zandbodem. Reserveringen beginnen om 16.00 uur en eindigen om 12.00 uur (ook in het weekend te boeken).

Voorafgaand aan uw vertrek ontvangt u de reisdocumenten met de belangrijkste informatie en het exacte adres van uw vakantiewoning.


Locatie

Finland, Oulu, Pohjois-Pohjanmaa, Kuusamo


Beschikbaarheid controleren en boeken

Klik op de gewenste aankomstdatum in de kalender en selecteer de duur van uw verblijf met behulp van het keuzemenu. Het duurt minder dan twee minuten om uw reservering online te maken.


Kostenoverzicht


Reviews - Vakantiehuis Kelovalta 7b